Училище с лице, училище за личности

Информация относно дейностите за закупуване на ученически униформи

За родителите, които имат възможност да направят поръчките си до края на месец юни за учениците, които ще бъдат от първи до четвърти клас и до края на месец юли за учениците, които ще бъдат от пети до дванадесети клас фирма „Бонита стил” предоставя отстъпка от общата сума на поръчката в размер на 5%. За братя и сестри, ученици в училището, при едновременна поръчка за двете (или повече) деца от едно семейство, фирмата предлага допълнителна отстъпка от 5%. Удостоверяването става с акт за раждане на децата.

След 30 юни за учениците от І до ІV клас и съответно след 31 юли за учениците от V да ХІІ клас, цените ще се калкулират в поръчките в базовия им размер от офертата. За братя и сестри, ученици в училището, при едновременна поръчка за двете (или повече) деца от едно семейство отстъпката остава (5+5)% целогодишно

За да бъдат готови поръчаните униформи за първия учебен ден, желателно е поръчките да се направят не по-късно от 30 юли. Поради натоварения график на фирма „Бонита стил” през летния сезон, тя не може да се ангажира с изпълнение в срок на единични поръчки, подадени през месеците август и септември и те ще бъдат изработвани без приоритет.

⇢ Брошура с контакти на "Бонита Стил" ЕООД

Работно време с клиенти:
Понеделник – петък от 9:00  до 19:00 часа;
Събота от 9:00 до 15:00 часа.

⇢ Ценово предложение по артикули за изработка и доставка на ученически униформи за 125 СОУ "Проф. Боян Пенев" за учебната 2015/2016 година (PDF I 105КВ)

 

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах